Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Perspectief

Blog van Harrie: Perspectief

4 dec 2013 - Door: Harrie Timmermans

Een bekend gezegde luidt: "Als je geknipt en geschoren wordt, moet je stil blijven zitten". Dit gezegde is ook van toepassing op PSV. Het was goed dat de technische staf afgelopen zaterdag ruimte gaf aan de fans om uiting te geven aan hun frustraties en daarover het gesprek aan te gaan.

Later die middag was ik ook aanwezig op de Herdgang op uitnodiging van Marcel Brands voor een gesprek met de technische staf. Ik heb daar toen de zorgen overgebracht over de huidige sportieve situatie. Daar werd heel open en volwassen op gereageerd. Juist in moeilijke tijden is het van belang om met elkaar in gesprek te blijven.

Maar het is ook goed om te horen wat het perspectief op de toekomst is. Want met de mededeling "dat we nu eenmaal een koers zijn ingeslagen" komen we er niet. Want als je met elkaar constateert dat die koers niet leidt tot resultaat, moet je ook nadenken over het aanpassen van die koers. Bijsturen wanneer het kan is geen teken van zwakte maar juist van kracht.

Want het is mooi dat we financieel weer zwarte cijfers schrijven en dat we de tweede begroting van Nederland hebben. Maar de fans willen vooral dat het sportief weer goed gaat. En helaas zien we dat het elk jaar een tandje minder gaat, en dit jaar zelfs een heel gebit. Ik hoop dat we snel een inspirerend toekomstplaatje geschetst krijgen door de directie. Want tot op heden blijft het een beetje stilletjes van die kant.

Laatst bijgewerkt : 4 dec 2013 - 8:19