Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Nuchter

Blog van Harrie: Nuchter

27 jan 2014 - Door: Harrie Timmermans

Als je de wedstrijd tegen AZ nuchter analyseert moet je constateren dat we tegen een directe concurrent drie punten hebben gewonnen. We moeten ook vaststellen dat PSV niet in staat is om zijn wil aan de tegenstander op te leggen en dat we maar heel moeilijk tot scoren komen.

Omdat vanuit de directie is aangegeven dat versterkingen niet meer te verwachten zijn, zullen we het hiermee moeten doen de rest van het seizoen. Dat betekent dat we ons moeten instellen op meer van dit soort wedstrijden. Waarbij de enige remedie is om met strijd en passie te spelen. Als het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan.

Ondersteund door ons als supporters moeten we hopen dat we zo hoog mogelijk eindigen om een basis te leggen voor het volgende seizoen. Past het dan om te besluiten tot een boycot van de uitwedstrijd tegen Cambuur? Ik vind van wel.

Het wordt tijd dat supporters gezien worden als serieuze consumenten. En dat goed gedrag beloond wordt. Onze fans gedragen zich al jaren goed en veroorzaken niet of nauwelijks problemen. Dan moet je ook niet met je laten sollen als er onredelijke beperkingen worden opgelegd die het voor schoolgaande jeugd en werkende mensen onmogelijk maakt om hun geliefde ploeg te ondersteunen op een doordeweekse dag honderden kilometers van huis.

Laatst bijgewerkt : 27 jan 2014 - 8:13