Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Humeur

Blog van Harrie: Humeur

12 feb 2014 - Door: Harrie Timmermans

Het humeur bij een voetbalclub wordt voor een groot gedeelte bepaald door de resultaten op het veld. Drie punten zijn toch de brandstof waar de motor op draait. Helemaal als die punten worden behaald door middel van strijd en passie.

Wat dat betreft gaf de wedstrijd tegen Twente energie en hoop in de harten dat we dit seizoen toch nog waardig kunnen afsluiten met het behalen van Europees voetbal. Hoop die ook wordt aangewakkerd door de komst van Hiddink.

Ik ben het eens met degenen die stellen dat het een teken van kracht is om hem te benaderen. Ieder normaal bedrijf besteedt tussen de 1 Ĺ a 2 procent van de loonsom aan opleiding, training en coaching voor medewerkers. En dan zou het in de voetballerij niet kunnen? Flauwekul.

De rentree van Georginio Wijnaldum is ook positief. Op het officiŽle Twitter-account van PSV stond hij breed glimlachend naast darter Michael van Gerwen. Hij straalde plezier uit in een shirt van Adidas, concurrent van sponsor Nike. Ik kan daar overigens niet mee zitten. Ik zie liever een speler in kleren van Adidas met een grote glimlach dan een speler in kleren van Nike met een grote koptelefoon op zijn hoofd.

Laatst bijgewerkt : 12 feb 2014 - 8:13