Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Wrang

Blog van Harrie: Wrang

13 apr 2014 - Door: Harrie Timmermans

Cijfers liegen niet. PSV leed de elfde nederlaag dit seizoen. Een luguber clubrecord. De derde nederlaag op rij waarbij de ploeg slechts 1 keer tot scoren wist te komen. Dramatische getallen die alles zeggen.

Daar waar onze spelers wandelden, renden de spelers van Feyenoord. Vanaf de aftrap leek elk geloof in een goede afloop te ontbreken. Jongens tegen mannen. En de mannen waren nog mild. Want als Feyenoord ooit de kans had om PSV in eigen huis te slachten, was het zondag.

Wrang was het dat uitgerekend Joris Mathijsen, de man die tot twee keer toe in de catacomben van de Kuip de kachel aanmaakte met PSV-spelers, de score opende. Na zijn doelpunt liep hij met twee handen aan zijn oren weg om aan te geven dat hij de PSV-fans het zwijgen had opgelegd.

Onder normale omstandigheden is dat al een onnodige provocatie. Het gebaar werd nog vervelender omdat een aantal respectloze Feyenoord-fans het eerder nodig vonden om de minuut stilte te doorbreken. Een extra smet op een middag die al erg genoeg was.

Laatst bijgewerkt : 13 apr 2014 - 21:30