Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Not for sale

Blog van Harrie: Not for sale

26 jun 2014 - Door: Harrie Timmermans

Het nieuwe seizoen is begonnen met de eerste training die PSV donderdagmiddag afwerkte. De Herdgang baadde in een heerlijk zonnetje, de perfecte ambiance om de voorbereiding te starten.

Met de publieke belangstelling viel het erg mee. In tegenstelling tot onze vrienden uit Rotterdam waar enkele duizenden fans de opening van het seizoen vierden. Maar zij kozen er bewust voor om te starten op een kindvriendelijke woensdagmiddag. Misschien toch een tip voor volgend jaar.

Een tweetal spandoeken zetten de training luister bij. Op de ene stond: "Reminder: dit is geen tussenjaar". Daarmee de woorden van de directie en de RvC onderstrepend dat PSV dit jaar weer mee moet gaan doen om de titel. Op de andere stond: "Memphis, not for sale".

De wens is uiteraard de vader van de gedachte. Depay is uitgegroeid tot een "grote meneer" en daarvan heb je er nooit genoeg in je selectie. Maar of het realistisch is, valt te betwijfelen. Want in de voetballerij is alles te koop, als er maar genoeg geboden wordt.

Laatst bijgewerkt : 27 jun 2014 - 10:17