Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Willem II-PSV

Verkoopinformatie Willem II-PSV

23 jul 2014 - Door: AR

Willem II – PSV (10-08-2014)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 10 augustus 2014, 16.45 uur

Verkoop:
De verkoop is inmiddels gestart en eindigt vrijdag 8 augustus om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt mogelijk eerder als kort voor het sluiten van de verkoop een complete bus is volgeboekt.

Verkoopvoorwaarden:
Er zijn voor deze wedstrijd 500 plaatsen beschikbaar. Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is.

Prijzen:
Autocombi € 14,50
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 23,50
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 33,50

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld. Er zijn 2 omwisselpunten. Supporters kunnen zelf kiezen van welk omwisselpunt men gebruik maakt.
Omwissellocatie 1 is parkeerplaats Kriekampen, gelegen tussen Eindhoven en Tilburg tussen afslag 7 en 8 van de A58.
Omwissellocatie 2 is parkeerplaats Raakeind (Esso tankstation), gelegen tussen Breda en Tilburg tussen afslag 12 en 13 van de A58.

Bij beide omwisselpunten dient er tussen 15.30 uur en 16.00 uur te worden omgewisseld.
Men ontvangt een verplichte route naar een afgeschermd deel bij het stadion waar men de auto kan parkeren.

In verband met beperkte parkeercapaciteit in Tilburg zijn er maximaal 300 kaarten beschikbaar voor de autocombi.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 15.00 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.
Er zijn geen alternatieve opstappunten.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Supporters die gezamenlijk in dezelfde bus willen reizen dienen hiervoor bij het boeken gebruik te maken van een groepsboeking en niet ieder afzonderlijk te boeken. Bij een groepsboeking zit alle personen automatisch in dezelfde bus. Bij afzonderlijke boekingen bestaat de kans dat supporters in aparte bussen zitten. Het is niet mogelijk om dit na het boeken nog te laten corrigeren.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 23 jul 2014 - 16:55