Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Spijt (2)

Blog van Harrie: Spijt (2)

27 aug 2014 - Door: Harrie Timmermans

Op mijn blog naar aanleiding van de wedstrijd tegen Ajax heb ik een aantal reacties gekregen van fans die zich boos maakten over de zin “dat de animo na 6 jaar nederlagen slikken minder groot” was. Dat werd uitgelegd alsof ik inbreuk maakte op de loyaliteit van de PSV-fans.

Zo kun je het lezen, maar wat ik bedoelde te zeggen was dat winnen bij Ajax het lekkerste is wat er bestaat in de Nederlandse competitie. En ik had nog meer fans gegund om bij dat lekkere gevoel live aanwezig te zijn. Zeker omdat het bij de reeks nederlagen wel steeds (bijna) vol was.

Er was ook kritiek op de vervoersvoorwaarden. En dat snap ik. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat er in Amsterdam wat dat betreft niks meer uit te halen is dan een verplichte treincombi. Dan kunnen we hoog en laag springen maar dat is nou eenmaal de realiteit.

Dat neemt niet weg dat we voor elke uitwedstrijd ons hard maken voor een zo vrij mogelijke manier van reizen. Dat leidt niet altijd tot succes maar een grote troef is dat onze supporters al jaren bewijzen dat ze het vertrouwen waard zijn.

Laatst bijgewerkt : 27 aug 2014 - 11:14