Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > EL: Europese kaartverkoop Seizoen Club Cardhouders van start

EL: Europese kaartverkoop Seizoen Club Cardhouders van start

5 sep 2014 - Bron: PSV.nl - Door: Chris

Seizoen Club Cardhouders kunnen vanaf vrijdag vier passe-partouts kopen vanaf € 35,00 euro per stuk voor de Europese thuiswedstrijden tegen Estoril, Dinamo Moskou en Panathinaikos. Per passe-partout ontvang je bovendien een gratis toegangsbewijs voor de KNVB bekerwedstrijd PSV - FC Utrecht. Dat zijn vier kaarten voor de prijs van twee!

Aanbod geldig tot en met 8 september
Het unieke aanbod, samen met de gratis kaart voor het bekerduel tegen FC Utrecht dus, geldt tot en met 8 september. Daarna gelden de aangekochte passe-partouts uitsluitend voor de drie groepswedstrijden. Om de sfeer te bevorderen heeft de club besloten in eerste instantie de eerste ring te verkopen alvorens de tweede ring in de verkoop te doen. Wij hopen uiteraard dat we dit door massale steun snel kunnen doen!

Programma
PSV start en eindigt de groepsfase met een thuisduel. Op donderdag 18 september (19.00 uur) start de PSV-selectie tegen het Portugese Estoril. Na een uitwedstrijd tegen Dinamo Moskou volgt de thuiswedstrijd tegen Panathinaikos op donderdag 23 oktober om 21.05 uur. Daarna volgen twee uitwedstrijden, waarna PSV de groepsfase thuis op donderdag 11 december (19.00 uur) afsluit tegen Dinamo Moskou.

Laatst bijgewerkt : 5 sep 2014 - 10:55