Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Afhankelijk

Blog van Harrie: Afhankelijk

17 sep 2014 - Door: Harrie Timmermans

De komende dagen kunnen wel eens heel belangrijk worden voor het verloop van de rest van het seizoen. Zondag verdedigt PSV de koppositie thuis tegen Cambuur. Winst is niet alleen van belang voor de drie punten maar ook voor de moraal. Om aan te tonen dat PEC een incident was.

Morgenavond is niet minder belangrijk. Het hele vorige seizoen is er hard geknokt om op de valreep nog voorronde Europa League te halen en dat moet nu zijn vervolg krijgen. De uitgesproken ambitie is om te “overwinteren”. En dan is een overwinning in de eerste wedstrijd thuis een “must”.

Maar gaat dat ook lukken zonder Memphis? Die vraag brandt op de lippen van de supporters. Want hij maakte nadrukkelijk het verschil tot nu toe. Met zijn aanwezigheid alleen al en natuurlijk met zijn acties en goals.

Phillip Cocu en zijn staf krijgen nu de kans te bewijzen dat PSV niet afhankelijk is van één speler. Ik wil niet meteen spreken van een examen, maar juist nu moet onze trainer laten zien dat hij de goede keuzes maakt om maximaal de kracht uit deze selectie te halen waarvan alle kenners zeggen dat die tot de besten van Nederland behoort.

Laatst bijgewerkt : 17 sep 2014 - 8:37