Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Hattrick

Blog van Harrie: Hattrick

28 sep 2014 - Door: Harrie Timmermans

Hattrick

PSV heeft een negatieve hattrick gescoord door voor het derde jaar op rij te verliezen van SC Heerenveen. Deze nederlaag is extra pijnlijk. Niet alleen omdat de opgebouwde voorsprong in de competitie door twee opeenvolgende nederlagen in een uitwedstrijd als sneeuw voor de zon is verdwenen.

Maar vooral de wijze waarop PSV werd afgestraft geeft stof tot nadenken. Als onze trainer constateert dat het de spelers ontbreekt aan de wil om te winnen, dan snap ik daar helemaal niks van. Hoe kan dat nou? Als je ons shirt mag dragen, dan loop je toch de pollen uit de grond.

Kennelijk niet. Dat zegt ook iets over het vermogen van onze technische staf om de selectie te motiveren. Wat mij betreft is er dan ook sprake van een collectief falen. Want om nou te zeggen dat de wissel na de rode kaart van Brenet getuigde van de wil om te winnenů..

Ik ben te optimistisch van aard om nu al in zak en as te gaan zitten. Maar dat er snel verbetering moet plaats vinden is duidelijk. Met een belangrijke wedstrijd voor de boeg in de Europa League is er geen tijd te verliezen.

Laatst bijgewerkt : 28 sep 2014 - 19:17