Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Voedselbank

Blog van Harrie: Voedselbank

8 okt 2014 - Door: Harrie Timmermans

De grasmat van het Philips Stadion is de afgelopen dagen serieus in het nieuws gekomen. Als ik berichten lees over een “microscopisch onderzoek” wat gaat plaats vinden, kan ik een glimlach niet onderdrukken.

Alsof je met gezond verstand niet al een heel eind kunt komen. Als het geregend heeft is het veld gladder en als het gevroren heeft zal de bal meer stuiteren. Hoe moeilijk kan het zijn? Maar goed, gelukkig zijn er mensen die er meer verstand van hebben dan ik.

Daar waar sommige spelers al glibberend moeite hebben om overeind te blijven, willen wij als Supportersvereniging met twee benen stevig in de maatschappij staan. Of zoals ze het bij PSV zelf zeggen: “In the community”. Een mooi voorbeeld daarvan was afgelopen zondag.

Toen hadden we 25 jonge gasten die waren voorgedragen door de Voedselbank Best-Oirschot. Het was een waar genot om de kinderen zo te zien genieten. Met als hoogtepunt een persoonlijke ontmoeting met Luciano Narsingh en Adam Maher in ons Supportershome. Op zo’n momenten ben ik extra trots dat ik voorzitter mag zijn.


Laatst bijgewerkt : 8 okt 2014 - 11:03