Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Overleg vervoersvoorwaarden FC Utrecht-PSV

Overleg vervoersvoorwaarden FC Utrecht-PSV

10 okt 2014 - Door: AR

Donderdagmiddag om 13.00 uur was er een ingelast overleg in Utrecht over de vervoersvoorwaarden voor de wedstrijd tegen FC Utrecht.

Dit overleg is op gezamenlijk initiatief van PSV en de Supportersvereniging PSV tot stand gekomen. De aanleiding voor dit overleg was het voornemen van het bevoegde gezag om een 100% buscombi op te leggen. Dit in tegenstelling tot de afgelopen jaren waar steeds sprake was van een auto-bus-combi.

Het voornemen was ingegeven door een incident wat op de dag van de vorige editie van FC Utrecht–PSV plaats vond, buiten de wedstrijd en het stadion om.

Samen met PSV hebben wij onze bezwaren kenbaar gemaakt. Wat uiteindelijk heeft geleid tot het besluit om te komen tot een autocombi van maximaal 75 auto’s en voor het overige een buscombi.

Het toont aan dat we nog een lange weg te gaan hebben voordat er sprake is van normalisering over de manier waarop voetbalsupporters worden behandeld. Het gedrag van enkelen mag niet leiden tot maatregelen die de overgrote meerderheid van fans beknot.

Laatst bijgewerkt : 10 okt 2014 - 11:48