Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Heracles Almelo - PSV (09-11-2014)

Verkoopinformatie Heracles Almelo - PSV (09-11-2014)

17 okt 2014 - Door: Chris

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 9 november 2014, 16.45 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 18 oktober om 09.00 uur en eindigt vrijdag 7 november om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt mogelijk eerder als kort voor het sluiten van de verkoop een complete bus is volgeboekt.

Verkoopvoorwaarden:
Er zijn voor deze wedstrijd 500 plaatsen beschikbaar. Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een auto- als een buscombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Autocombi € 28,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 29,00
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 39,00

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld. Dit kan bij de ingang van het bezoekersvak.
Als adviesroute voor de PSV supporters geldt: via A35 afrit 30, via H.R. Holstlaan, via Weezenbeeksingel, volg borden Parkeren bezoekers.
Voor de autocombi zijn maximaal 300 kaarten beschikbaar.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 13.15 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in opstappunten in Oss (Parkeerterrein Mc Donalds, afslag 52 van de A59), Arnhem (Parkeerterrein “de Waterberg", afslag 26 van de A50), en Holten (Parkeerplaats “Bolder" tussen afslag 26 en 27 van de A1). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Supporters die gezamenlijk in dezelfde bus willen reizen dienen hiervoor bij het boeken gebruik te maken van een groepsboeking en niet ieder afzonderlijk te boeken. Bij een groepsboeking zit alle personen automatisch in dezelfde bus. Bij afzonderlijke boekingen bestaat de kans dat supporters in aparte bussen zitten. Het is niet mogelijk om dit na het boeken nog te laten corrigeren.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 17 okt 2014 - 22:58