Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Met de schrik vrij

Blog van Harrie: Met de schrik vrij

9 nov 2014 - Door: Harrie Timmermans

Afgelopen seizoen gingen we als supporters iedere uitwedstrijd met angst en beven tegemoet. Dat gevoel had ik totaal niet in de aanloop naar de wedstrijd tegen Heracles. Ondanks dat de ploeg een loodzware Europese uitwedstrijd in de benen had.

Mijn gevoel liet mij enigszins in de steek want PSV kwam met de schrik vrij. Een foutje van onze doelman, wie zonder zonden is werpe de eerste steen, werd gelukkig niet fataal. Zoet zit in een ongelukkige fase maar we moeten ook oppassen dat we het allemaal te groot maken.

Hoe dan ook, het was een verdiende overwinning. PSV bleef tot de laatste minuut knokken met de late treffer van Karim Rekik als een terechte beloning. Lekker, lekker, lekker. Positief was ook de rol van de scheidsrechter, Liesveld.

We mopperen wel eens over het niveau van de scheidsrechters in Nederland. Maar deze leidsman trapte niet in het theater van een Heracliet ten opzichte van Santiago Arias. En hij koos ook niet voor de makkelijkste weg door de treffer van Rekik af te keuren. Dat mag ook wel eens gezegd worden.

Laatst bijgewerkt : 9 nov 2014 - 21:14