Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie SC Cambuur-PSV

Verkoopinformatie SC Cambuur-PSV

7 jan 2015 - Door: AR

SC Cambuur – PSV (24-01-2015)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 24 januari 2015, 18.30 uur

Verkoop:
De verkoop voor deze wedstrijd start vrijdag 9 januari om 10.00 uur en eindigt uiterlijk vrijdag 23 januari om 14.00 uur. Er zijn 400 kaarten beschikbaar, uitsluitend in combinatie met een buscombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is.

Prijzen:
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 23,00
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 33,00

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 14.30 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in Oss (ventweg tegenover Mc Donalds, Afslag 52 van de A59) en Arnhem (Parkeerterrein “de Waterberg”, Afslag 26 van de A12). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Tevens vertrekt er vanuit Woerden de Randstadbus. Om de Randstadbus te boeken selecteer je op http://www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd ‘SC Cambuur – PSV Randstadbus’. De Randstadbus vertrekt om 15.15 uur vanuit Woerden.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 7 jan 2015 - 16:39