Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie AZ-PSV

Verkoopinformatie AZ-PSV

19 jan 2015 - Door: AR

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Vrijdag 13 februari 2015, 20.00 uur

Verkoop:
De verkoop start dinsdag 20 januari om 10.00 uur en eindigt uiterlijk donderdag 12 februari om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi. Er zijn in totaal 750 staanplaatsen beschikbaar.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card.

Prijzen:
Autocombi € 16,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 25,00
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 35,00

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld op parkeerplaats 'Twaalfmaat' (Texaco benzinestation) aan de A9 afslag tussen 8 en 9. Het omwisselen vindt plaats tussen 18.45 uur en 19.15 uur.
Men ontvangt een verplichte route naar een afgeschermd deel bij het stadion waar men de auto kan parkeren.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 16.30 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in Hedel (Parkeerterrein “de Lucht”, tussen afslag 17 en 18 van de A2) en Vianen (Parkeerterrein restaurant van der Valk, afslag 11 van de A2). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 19 jan 2015 - 15:48