Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Je kan het onheil ook over jezelf afroepen!

Blog van Harrie: Je kan het onheil ook over jezelf afroepen!

31 jan 2015 - Door: Harrie Timmermans

Phillip Cocu reageerde afgelopen vrijdag op de persconferentie kritisch op journalisten die stelden dat PSV reactievoetbal speelt. Dan verwacht je dat de ploeg in de wedstrijd tegen Willem II de tegenstander vanaf de aftrap meteen bij de strot pakt.

Maar ik moest constateren dat het initiatief volledig aan de Tilburgers gelaten werd. De slappe eerste helft moest PSV bijna bekopen met duur puntverlies. Dat Willem II goed kan voetvallen mocht geen verrassing zijn. Want zowel in de Amsterdam ArenA als in de Grolsch Veste hadden ze lange tijd het beste van het spel.

Maar een gewaarschuwd mensen telde zaterdag niet voor twee. Pas in de tweede helft leken de spelers wakker geworden en werd het pompen of verzuipen. De gemiste penalty leek het breekpunt te worden. Je kan het onheil ook over jezelf afroepen!

Het mooie aan Memphis is dat hij beschikt over een groot zelfvertrouwen. Zo groot dat hij een penalty wil nemen terwijl hij absoluut niet in de wedstrijd zat. Zijn winnende goal vergoedde veel. Maar de Player of the Match was toch echt Jurgen Locadia die zijn reputatie als “Supersub” eer aan deed.

Laatst bijgewerkt : 31 jan 2015 - 22:12