Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Lelijke domper

Blog van Harrie: Lelijke domper

1 mrt 2015 - Door: Harrie Timmermans

PSV heeft een unieke kans laten liggen om Ajax op 17 punten achterstand te zetten. Of om minimaal de voorsprong van 14 punten te handhaven. Maar het werd een nederlaag en daar had ik eerlijk gezegd geen rekening mee gehouden. Het voelt dan ook als een lelijke domper.

En het zag er nog zo veelbelovend uit vanaf de aftrap. Luciano Narsingh kreeg een geweldige mogelijkheid om meteen een mokerslag uit te delen. Maar helaas verzuimde hij dat en speelde hij voor het overige ook geen gelukkige wedstrijd.

Dat gold overigens voor meer spelers. Ajax sprong wel super effectief met de kansen om. Vier kansen: drie goals en een schot op de lat. Dat zijn nog eens statistieken. En ook de scheidsrechter deed een duit in het zakje door niet te fluiten voor opzichtig hands in het strafschopgebied. Daarmee bewijzend dat voor hem het fluiten van topwedstrijden net te hoog gegrepen is.

Het rotgevoel zal wel even blijven hangen. En er zal ook wel druk op de ploeg komen, al is het alleen maar omdat diverse media groot zullen uitpakken. Maar feiten zijn feiten: we staan 11 punten los met een veel beter doelsaldo. Geen reden dus om onszelf een complex te laten aanpraten.

Laatst bijgewerkt : 1 mrt 2015 - 20:52