Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Mooie gebaren

Blog van Harrie: Mooie gebaren

10 mei 2015 - Door: Harrie Timmermans

Het was de middag van de mooie gebaren in het Philips Stadion bij de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Heracles. Te beginnen bij de speciale actie waarbij PSV aan alle seizoenkaarthouders een uniek collectoritem aanbod in de vorm van een gepersonaliseerde stoelhoes. Als Supportersvereniging zijn we er trots op dat we hieraan een financiŽle bijdrage hebben geleverd want de trouwe supporters zijn de ruggengraat van onze club.

Mooi waren ook de sfeeracties van Lighttown Madness. Frits Philips werd passend in het zonnetje gezet. De banden met het concern mogen dan in de toekomst losser worden. Dat geldt zeker niet voor de gevoelde verbondenheid met de familie Philips en Meneer Frits in het bijzonder.

Ook het eerbetoon aan Memphis Depay mocht er zijn. Memphis is trots op de supporters, omgekeerd geldt dat net zo. Het was niet voor niets dat hij werd verkozen tot Player of the Match. Zijn goal was niet alleen van een geweldige schoonheid maar ook een prachtig moederdagkado.

Tot slot was er het afscheid van de PSVíers Wintjens, Tamata en van assistent-trainer Ernest Faber. Met name het afscheid van Faber was toch even slikken. Een oer-PSVíer met grote verdiensten als speler en als trainer. Het gaat jullie goed!

Laatst bijgewerkt : 10 mei 2015 - 19:09