Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Gemengde gevoelens in Friesland

Blog van Harrie: Gemengde gevoelens in Friesland

23 aug 2015 - Door: Harrie Timmermans

Het gelijke spel tegen SC Heerenveen zaterdagavond zorgde voor gemengde gevoelens in Friesland. Als je er met een positieve blik naar kijkt kun je stellen dat de trend van opeenvolgende nederlagen is omgebogen. De afgelopen drie seizoenen werden alle punten namelijk in het Noorden gelaten.

Aan de andere kant is het de tweede uitwedstrijd op rij waarin punten worden gemorst. En vier verliespunten in drie wedstrijden is gewoon teveel voor de regerend landskampioen. Waarbij aangetekend dat PSV een strafschop werd onthouden. Ik vind het al heel wat dat scheidsrechters na afloop durven toegeven dat ze fout zaten. Je koopt er alleen niks voor.

Normaal gesproken had Phillip Cocu ervoor kunnen kiezen om Jürgen Locadia in te brengen als pinchhitter. Maar hij zat niet bij de selectie. Toegegeven, zijn kant van het verhaal heeft hij nog niet naar buiten gebracht. Maar zijn opstelling roept veel vragen op.

Als supporter kan ik namelijk niet snappen dat een speler, die nota bene kort daarvoor salarisverhoging heeft ontvangen, werk weigert. Ik beschouw het mogen dragen van ons shirt als een eer. Misschien is dat naïef in sommige gevallen. Het vraagt in ieder geval om een verklaring.

Laatst bijgewerkt : 23 aug 2015 - 10:10