Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Alleen “Sorry" niet genoeg

Blog van Harrie: Alleen “Sorry" niet genoeg

25 aug 2015 - Door: Harrie Timmermans

Het seizoen is nog maar pril maar we hebben nu al meer gedoe over randzaken gehad dan in het hele vorige seizoen. Het leidt de focus af van waar het om gaat: voetbal. En het zou mij niet verbazen als het ook invloed heeft op de resultaten. Neem nou de kwestie Locadia.

Wat gaat er om in iemands hoofd om in de voorbereiding naar een belangrijke uitwedstrijd in negatieve zin de aandacht op je te vestigen. Ik kan me er met de beste wil van de wereld geen voorstelling van maken. En velen met mij niet. Terecht dat PSV de zaak niet onbestraft heeft gelaten.

Naast een boete heeft de speler in kwestie ook publiekelijk zijn excuses gemaakt. Zand erover? Ik aarzel. Natuurlijk kennen we het fenomeen van de vergeving in het Zuiden van het land. Maar alleen “Sorry" zeggen is niet genoeg. Het gaat niet alleen om woorden.

Laat het maar zien in daden. Alleen met een voorbeeldige instelling en daarbij behorend gedrag kan Locadia laten zien dat zijn woorden ook inhoud en waarde hebben. Als hem dat lukt, komt hij er sterker uit. En sterker worden is de enige manier om recht van spreken te hebben wanneer hij een basisplaats wil bemachtigen in de hoofdmacht.

Laatst bijgewerkt : 25 aug 2015 - 8:38