Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie SC Cambuur-PSV

Verkoopinformatie SC Cambuur-PSV

26 aug 2015 - Door: AR

SC Cambuur – PSV (12-09-2015)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 12 september 2015, 20.45 uur

Verkoop:
De verkoop voor deze wedstrijd start donderdag 27 augustus om 10.00 uur en eindigt uiterlijk vrijdag 11 september om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn kaarten verkrijgbaar voor een autocombi en voor een buscombi. Er zijn in totaal 400 kaarten beschikbaar.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is.

Prijzen:
Autocombi € 14,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 24,00
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 34,00

Opmerkingen autocombi:
Voor de autocombi zijn maximaal 90 kaarten beschikbaar. Het omwisselen vindt plaats bij Grou (Shell parkeerterrein “Mandelan”, tussen afslag 15 en 16 van de A32). Bij de toegangskaart ontvang je een routebeschrijving naar het stadion en een parkeerkaart voor een afgeschermd parkeerterrein bij het bezoekersvak. Het omwisselen in Grou vindt plaats tussen 19.15 en 19.45 uur.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 16.45 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in Arnhem (Parkeerterrein “de Waterberg”, Afslag 26 van de A12) en Zwolle (wegrestaurant de Lichtmis, bij Afslag 22 van de A28). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 7 sep 2015 - 15:18