Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Jürgen Locadia laat zijn voeten spreken

Blog van Harrie: Jürgen Locadia laat zijn voeten spreken

30 aug 2015 - Door: Harrie Timmermans

Het zelfvertrouwen aan Rotterdamse kant was groot voorafgaand aan de wedstrijd. En na de vroege voorsprong zullen velen gedacht hebben aan een stunt. Maar PSV liet zich niet van de wijs brengen. Net zo min als de supporters die er een extra schepje bovenop gooiden. Wat is dat toch mooi als het hele stadion er achter gaat staan.

Een hoofdrol was onder andere weggelegd voor Maxime Lestienne. De gelijkmaker van zijn voet was niet alleen snoeihard maar ook loepzuiver. Hij heeft echt iets in zijn mars. En wat te denken van Santiago Arias.

Verdedigend maakte hij Dirk Kuyt onschadelijk. En dat met een vroege gele kaart op zak. Spelend op de rand. Aanvallend maakte hij een prachtige goal. Hij werd gekroond tot Player of the Match maar dat hadden er deze wedstrijd wel meer kunnen worden. Jeroen Zoet bijvoorbeeld met enkele cruciale reddingen.

Maar mijn persoonlijke favoriet vanmiddag was Jürgen Locadia. Zijn misstap vorige week is uitgebreid uitgemeten. Hij gaf sportief gezien het enige juiste antwoord. Hij liet zijn voeten spreken door koelbloedig de strafschop te nemen en de zege in veilige haven te schieten.

Laatst bijgewerkt : 30 aug 2015 - 20:06