Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Ajax-PSV

Verkoopinformatie Ajax-PSV

7 sep 2015 - Door: AR

Ajax - PSV (04/10/2015)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 4 oktober 2015, 14.30 uur

Verkoop:
De verkoop start donderdag 10 september om 10.00 uur en eindigt uiterlijk vrijdag 2 oktober om 14.00 uur.

Voor deze wedstrijd zijn uitsluitend kaarten verkrijgbaar in combinatie met een treinreis. Er zijn 1200 kaarten beschikbaar voor PSV-Supporters.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is.

Prijs:
Treincombi PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders € 42,00

Opmerkingen treincombi:
De vertrektijden worden vrijdagmiddag 2 oktober per email gecommuniceerd.
De 1e trein zal omstreeks 11.00 uur vertrekken. In de Amsterdam Arena geldt een legitimatie plicht. Tevens geldt er in de Amsterdam Arena een rookverbod.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 7 sep 2015 - 15:17