Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > CL: Verkoopinformatie PFC CSKA Moskou-PSV

CL: Verkoopinformatie PFC CSKA Moskou-PSV

7 sep 2015 - Door: AR

PFC CSKA Moskou – PSV (30-09-2015)

Competitie:
UEFA Champions League

Datum en aanvang:
Woensdag 30 september 2015, 20.45 uur (lokale tijd)

Verkoop:
De verkoop start woensdag 9 september om 10.00 uur en eindigt uiterlijk maandag 28 september om 12.00 uur.

Voor deze wedstrijd zijn alle kaarten beschikbaar voor eigen vervoer. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen via je eigen PSV Club Card. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar.
Bij de ingang van het bezoekersvak dient men de eigen PSV Club Card te kunnen tonen.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is.

Prijs:
Eigen vervoer € 24,00

Opmerkingen eigen vervoer:
Met het omwisselbiljet dien je je uiterlijk maandag 28 september te melden bij PSV Kaartverkoop, ingang 11 van het Philips Stadion, waarbij men het originele toegangsbewijs ontvangt. Omwisselen in Moskou is niet mogelijk.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 7 sep 2015 - 15:16