Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > CL:Verkoopinfo VfL Wolfsburg-PSV (update 16-09-2015)

CL:Verkoopinfo VfL Wolfsburg-PSV (update 16-09-2015)

8 sep 2015 - Door: AR

VFL Wolfsburg – PSV (21-10-2015)

Competitie:
UEFA Champions League

Datum en aanvang:
Woensdag 21 oktober 2015, 20.45 uur

Verkoop:
Voor deze wedstrijd zijn alle 1.300 kaarten beschikbaar voor eigen vervoer. Tevens organiseert de Supportersvereniging PSV een vrijwillige busreis. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen via je eigen PSV Club Card. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar.
Bij de ingang van het bezoekersvak dient men de eigen PSV Club Card te tonen.

In verband met de verwachte belangstelling voor deze wedstrijd is er reeds een voorrangsverkoop geweest die de afgelopen seizoenen meerdere (Europese) uitwedstrijden hebben bezocht.
Er zijn nu nog 600 kaarten beschikbaar. Deze gaan donderdag 17 september om 10.00 uur in de verkoop voor supporters die sinds 01-07-2013 TWEE of meer uitwedstrijden (alle competities) hebben bezocht ( /- 2.000 personen).
Indien er na deze verkoop nog kaarten over zijn dan gaan deze maandag 21 september om 10.00 uur in de verkoop, dan kan er per PSV Club Card EEN kaart worden gekocht.

Het aantal wedstrijden dat is bezocht, staat op www.psvuitwedstrijd.nl bij "geschiedenis".

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is.

Prijs:
Eigen vervoer € 39,00

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 76,50
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 86,50

Opmerkingen eigen vervoer:
Met het omwisselbiljet dien je je uiterlijk zaterdag 17 oktober te melden bij PSV Kaartverkoop, ingang 11 van het Philips Stadion, waarbij je het originele toegangsbewijs ontvangt. Omwisselen in Wolfsburg is niet mogelijk.

Opmerkingen busreis:
De bussen vertrekken om 05.30 uur vanaf het parkeerterrein P2 van het Philips Stadion, graag uiterlijk 30 minuten voor vertrek aanwezig. Terugkomst in Eindhoven is omstreeks 06.00 uur. In de bus ontvang je de originele toegangskaart. Vooraf omwisselen bij PSV is dus niet nodig.

Supporters die gezamenlijk in dezelfde bus willen reizen dienen in 1 bestelling te boeken, dan zit iedereen automatisch in dezelfde bus. Bij afzonderlijke boekingen bestaat de kans dat supporters in aparte bussen zitten. Het is niet mogelijk om dit na het boeken nog te corrigeren.
Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 18 sep 2015 - 9:39