Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Lelijke overwinningen tellen ook

Blog van Harrie: Lelijke overwinningen tellen ook

27 sep 2015 - Door: Harrie Timmermans

Voor de wedstrijd mocht ik een aandenken aanbieden aan NEC-trainer Ernest Faber voor de jaren trouwe dienst in Eindhoven. Het was een replica van de kampioensschaal, waaraan hij ook een flinke bijdrage heeft geleverd als assistent van Phillip Cocu. Ik wenste hem veel succes.

Het had niet veel gescheeld of NEC had inderdaad voor een stunt gezorgd. En het moet gezegd: Faber heeft een ploeg neergezet die goed verzorgd voetbal speelt en de tegenstander hele periodes de baas was. En toch deed het pijn aan de ogen.

Want NEC mag niet de lakens uitdelen in het Philips Stadion. Maar wat PSV daar tegenover kon stellen was te weinig. En dat de punten uiteindelijk in Eindhoven bleven was meer geluk dan wijsheid. Who cares? Lelijke overwinningen tellen ook.

Zorgelijk is het uitvallen van Luuk de Jong. Na Andres Guardado de tweede pijler die onder het bouwwerk wordt uitgetrokken. Wrang dat uitgerekend PSV-huurling Marcel Ritzmaier de veroorzaker was. Ritzmaier inschattend baalt hij er zelf nog het meeste van.

Laatst bijgewerkt : 27 sep 2015 - 8:55