Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Beschamend puntverlies

Blog van Harrie: Beschamend puntverlies

18 okt 2015 - Door: Harrie Timmermans

Normaal gesproken mag ik na afloop van de wedstrijd een schaaltje uitreiken aan de Player of the Match. Tijdens de wedstrijd kan er gestemd worden op de speler die zich het meest in positieve zin onderscheidt en degene met de meeste stemmen wordt vervolgens is het zonnetje gezet.

Het schaaltje van afgelopen zaterdag kan het museum in. Het is namelijk niet uitgereikt. Niet alleen bleef het tijdens de wedstrijd ongelofelijk stil wat betreft uitgebrachte stemmen. Bij het leveren van zo’n collectieve wanprestatie zou het ongeloofwaardig zijn om een van de spelers te eren.

Beschamend puntverlies. Niet voor het eerst dit seizoen. Na de zege op Manchester United volgde de deceptie tegen Heracles en na de overwinning in de ArenA volgt de koude douche tegen Excelsior. Ik zal vast niet de enige zijn bij wie dat voelt als een klap in het gezicht.

Dan nog iets over Stijn Schaars. Met zijn fout stond hij aan de basis van de late gelijkmaker. Het is te makkelijk om naar hem te wijzen. Zijn ploeggenoten hadden 89 minuten de tijd om een groter verschil te maken dan 1 doelpunt. En waarom zou je als trainer überhaupt een minuut voor tijd Guardado willen wisselen?

Laatst bijgewerkt : 18 okt 2015 - 9:31