Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Als, als,als

Blog van Harrie: Als, als,als

21 okt 2015 - Door: Harrie Timmermans

Ik was graag van de partij geweest in Duitsland maar moest vanwege andere verplichtingen de wedstrijd aan me voorbij laten gaan. Tot overmaat van ramp zat ik tijdens de eerste helft in de auto en moest ik het doen met het commentaar op Radio 1.

Zonder beeld vind ik het vaak nog spannender. Maar de berichten uit Wolfsburg waren zeer bemoedigend. Er werd zelfs op enig moment gesproken over een “oppermachtig PSV". Dit zou wel eens een hele mooie avond kunnen worden, bedacht ik me toen ik me na rust voor de televisie nestelde.

Maar de tweede helft werd niets minder dan een koude douche. Afgetroefd door enkele momenten van onoplettendheid. Kleine gebreken die genadeloos worden afgestraft. En ja, PSV kreeg de eerste helft kansen. En de ploeg had in de eerste helft recht op een strafschop. En als de wel toegekende penalty was benut, was het weer een wedstrijd geworden.

Als, als, als. In de topsport zijn dat excuses waar je niks voor koopt. Dit seizoen hebben we al iets te vaak het zinnetje gehoord dat “er meer had ingezeten". Niet te lang getreurd want aanstaand weekeind staat FC Twente voor de deur en averij in de competitie kunnen we ons niet veroorloven in deze fase. Met net als in Wolfburg, ook in Enschede een vol uitvak. Petje af.

Laatst bijgewerkt : 21 okt 2015 - 23:39