Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Bus én vliegreis naar Madrid

Bus én vliegreis naar Madrid

18 dec 2015

Op dinsdag 15 maart speelt PSV de uitwedstrijd in de 1/8 finale van de Champions League tegen Atletico Madrid. De Supportersvereniging PSV biedt, samen met haar partner Kupers Reizen een tweetal reizen naar deze wedstrijd aan (onder voorbehoud van voldoende deelname):

Busreis
De busreis vertrekt op zondag 13 maart en komt op maandag 14 maart aan in Madrid. Voor een hotelovernachting (op basis van 2 persoonskamer!) is gezorgd. Direct na de wedstrijd vertrekt de bus terug naar Eindhoven. Aankomst in Eindhoven is woensdagavond.
Tijden worden nog nader bekend gemaakt
Prijzen zijn als volgt (inclusief entreebewijs):


  • Leden €275,-
  • Niet leden €325,-

Deze prijzen zijn gebaseerd op 2 personen per hotelkamer!

Vliegreis
De vliegreis vertrekt op dinsdag vanaf Eindhoven Airport. Na landing in Madrid kun je op eigen gelegenheid naar het centrum van Madrid. Direct na afloop van de wedstrijd wordt je met een bus teruggebracht naar het vliegveld, waarna het vliegtuig zal terugvliegen naar Schiphol Airport. Vanaf het vliegveld wordt je met een bus teruggebracht naar Eindhoven Airport.
Tijden worden nog nader bekendgemaakt
Prijzen zijn als volgt (inclusief entreebewijs):

  • Leden €350,-
  • Niet leden €400,-

Let op!!!
Beide reizen worden aangeboden bij voldoende deelname. Als de reis onverhoopt wordt geannuleerd, dan heb je zelf de keuze of je het wedstrijdkaartje wilt behouden (je kunt dan op eigen gelegenheid alsnog naar Madrid afreizen) of niet.
Als je meewilt met deze reis, wacht dan niet met boeken. Hoe eerder er geboekt wordt, hoe sneller wij kunnen aangeven of de reizen daadwerkelijk doorgaan!!! Medio januari valt de beslissing of we voldoende deelnemers hebben.

Boeken van deze reizen gaat via PSVuitwedstrijd.nl, hier lees je ook de overige voorwaarden rond deze reis (inclusief voorrangsrechten)

Laatst bijgewerkt : 18 dec 2015 - 14:35