Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Heb jij de 95 jaar pin al ontvangen? (update)

Heb jij de 95 jaar pin al ontvangen? (update)

18 dec 2015 - Door: DvG

Bij de meeste leden is vandaag de december editie van ons clubblad "De PSV Supporter" bezorgd. Bij dit clubblad zat een cadeau van de Supportersvereniging PSV aan haar leden, een prachtige pin om het 95 jarig bestaan van de vereniging te vieren!

Op elk adres is één clubblad bezorgd en dus ook één pin. Wij realiseren ons dat er op vele adressen meerdere leden van de de Supportersvereniging PSV wonen. Deze hebben dan nog niet voor ieder lid het cadeau ontvangen. Is dit het geval en wil je toch de pin ontvangen? Stuur dan een e-mail aan info@supver-psv.nl en dan zorgen wij dat je alsnog het cadeau krijgt toegestuurd. Hou hierbij wel rekening met de kerstvakantie, waardoor verwerking van jouw verzoek wat langer kan duren. Dit e-mail adres kun je ook gebruiken als je andere vragen of opmerkingen hebt over het toegezonden cadeau.

UPDATE: Door de kerstvakantie zal je verzoek medio januari verwerkt worden.

Leden die onlangs lid geworden zijn, hebben overigens geen cadeau bij het clubblad ontvangen. De pin van het 95-jaris bestaan zat in hun geval bij het welkomstgeschenk.

Draag de pin in ieder geval met trots!

Laatst bijgewerkt : 22 dec 2015 - 21:43