Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: De ambitie spat er af

Blog van Harrie: De ambitie spat er af

14 jan 2016 - Door: Harrie Timmermans

Op de nieuwjaarsreceptie van PSV werd duidelijk gemaakt dat er heel veel mooie plannen in het verschiet liggen. Plannen waar de ambitie vanaf spat. Het op Bayern München geïnspireerde aandelenplan – beter goed gejat dan slecht bedacht – biedt op het oog mooie mogelijkheden.

De verbouwing van de Herdgang bijvoorbeeld. Meer en meer wordt het opleiden van eigen jeugd speerpunt van beleid. Maar ook aanpassingen in ons stadion gloren aan de horizon. Geen overbodige luxe wat mij betreft.

Hou me ten goede: ik vind ons stadion natuurlijk het mooiste en het beste stadion van de wereld maar hier en daar oogt het wat achterstallig waar het gaat om de uitstraling. En nu lijkt de weg ook weer open te liggen naar de realisatie van een staantribune op Oost.

Een idee waarvoor de plannen al langer op plank liggen. Een gemakkelijke manier om meer toeschouwers te kunnen herbergen en op zeker een sfeerverhoger. Je zou bijna vergeten dat zondag de cruciale topper in de Kuip op het programma staat. Drie punten zouden een prima toetje zijn van de "goed nieuws show" van gisteren.

Laatst bijgewerkt : 14 jan 2016 - 9:43