Seizoen 2010/2011 - Eredivisie : PSV - Excelsior (4 - 2)

13 november 2010 - 18:45 uur

Door: ST

PSV heeft in Eindhoven een eenvoudige 4-2 overwinning op Excelsior geboekt. In de stromende regen kreeg PSV ook nog eens een koude douche doordat Daan Bovenberg na een vrije trap van Ryan Koolwijk de score opende met een volley.

PSV had voor rust de achterstand echter al omgebogen; Jeremain Lens scoorde na zich in de zestien handig te hebben vrijgespeeld en Wilfred Bouma kopte raak na goed voorbereidend werk van Erik Pieters.

Na de rust regende het kansen voor PSV, maar na de 3-1 - kopbal Ola Toivonen - bracht Guyon Fernandez de spanning nog even terug na op snelheid Bouma afgetroefd te hebben.
De lat voorkwam vervolgens succes voor Lens en Marcus Berg (2x), waarna Marcelo met een pegel de wedstrijd wel besliste.