Woonplaats

• Valkenswaard

Reactie Tim Daemen

• Donderdag hoorde ik van papa dat ik mee mocht naar PSV. Ze speelden tegen Excelsior. Toen zei hij dat ik de mascotte was van PSV: dat vond ik supergaaf. Ik ben al lang supporter van PSV en ik was ook naar PSV-Spakenburg geweest.

Op zaterdag ging ik met papa en mama naar het stadion. We moesten om kwart voor zes in de supporterswinkel zijn. Daar hadden we afgesproken met Ronald. Omdat het zo'n slecht weer was, was ik bang dat het was afgelast. Maar de
    wedstrijd ging toch door.

Ik kreeg een tenue van PSV aan. Ik had zelf mijn
    voetbalschoenen meegebracht. Toen zijn we door het stadion gelopen. We zijn naar de perskamer geweest waar ik op de stoel van Fred Rutten heb gezeten. In de gang hingen allemaal foto's van trainers van PSV, ik kende ze bijna allemaal. Toen gingen we wat drinken in de kamer van de supportersvereniging. Daar waren ook mensen van Excelsior. Ik zei dat het 2-0 zou worden. Daar kreeg ik van Ronald ook nog een sjaal en andere presentjes. Dat vond ik keigaaf.

We gingen toen naar het veld. Ik mocht inspelen met Amrabat en Koevermans. Amrabat deed wat truukjes en ik probeerde die na te doen. Toen de spelers het veld opliepen, mocht ik meelopen. Ik liep langs Orlando Engelaar naar het midden van het veld. Daarna ging ik naar de tribune, waar papa en mama ook zaten. We hadden heel goede plaatsen vlak bij het veld. Excelsior scoorde al snel 0-1. PSV was wel
    sterker en Lens scoorde 1-1. Toen scoorde Berg, maar die goal telde niet. Even later scoorde Bouma nog wel 2-1.

Net voor de rust kwam Ronald me halen. Ik mocht toen in de rust een penalty schieten op het veld met Phoxy. Zwarte Piet was de keeper. Daarna maakten we nog een ererondje over het veld. Iedereen klapte. De tweede helft was PSV ook beter. Toivonen scoorde uit een corner van Afellay. Afellay is mijn favoriete speler. Toen was het 3-1. Fernandez scoorde nog 3-2, maar gelukkig maakte Marcelo nog
    een mooie goal. De eindstand was 4-2 voor PSV. Het was een mooie wedstrijd.

Na de wedstrijd gingen we nog naar het spelershome. Ik kreeg daar nog wat te drinken. Daarna heb ik van alle spelers die daar kwamen nog een handtekening gekregen. Ook heeft papa allemaal foto's gemaakt van mij en de spelers.

Ik vond het keigaaf om dit mee te maken. Ik heb een heel leuke avond gehad. Bedankt Ronald en de PSV supportersvereniging!