Seizoen 2011/2012 - Europa League : Rapid Boekarest - PSV (1 - 3)

29 september 2011 - 21:05 uur

Bron: NOS Teletekst - Door: Chris

Toivonen

PSV heeft ook zijn tweede groepsduel in de Europa League in winst omgezet. Bij Rapid Boekarest won het met 3-1.

Na een klein half uur,waarin PSV een overwicht had zonder grote kansen te krijgen,kwam Rapid op 1-0;Alexa kopte raak nadat PSV zwak had ingegrepen bij een corner.De 1-1 kwam kort voor rust uit de lucht vallen toen Bouma uit een vrije trap van Strootman binnentikte.

Ook na de rust had PSV het initiatief, maar het moest op zijn hoede zijn bij counters.Pas in de slotfase sloegen de Eindhovenaren toe;Toivonen kopte raak uit een pass van Strootman,die eerder een schot van de lijn gehaald had zien worden,waarna Matavz de 3-1 maakte.

Europa League

• Deze Europa League-wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Fautrel (Fra) .