Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Rob Didden

Mascotte Rob Didden

Wedstrijd

Seizoen

 • 2007/2008

Woonplaats

 • Drunen

Reactie Rob Didden

 • Hoi P.S.V.-supporters,

  Afgelopen donderdag mocht ik mascotte zijn bij de wedstrijd P.S.V.-Fiorentina.

  Het was een superleuke ervaring. Nadat ik me gemeld had bij de Supporterwinkel, werd ik samen met opa en mama welkom geheten door Ronald van de supportersvereniging.

  Al snel kreeg ik het tenue van P.S.V. aan, en gingen we naar de perszaal. Vervolgens gingen wij naar bestuurskamer van de supportersvereniging, waar ik voorgesteld werd aan de voorzitter. Nadat mij verteld was wat mij te wachten stond, kreeg ik een aantal leuke hebbedingetjes. Mijn avond kon al niet meer stuk! Ronald liet zien waar onze plekken waren, en ik mocht met een paar reserve-spelers intrappen. Daarna ging ik naar een kleedkamer om te verzamelen voor de line-up. Samen met een speler van Fiorentina mocht ik het veld op lopen. De wedstrijd kon ik samen met opa en mama bekijken. Na de wedstrijd hebben we wat gedronken, en toen kwam het mooiste moment. Ik ging naar het spelershome waar ik de spelers om handtekeningen kon vragen, en met hun op de foto kon. Dit P.S.V. spektakel zal ik nooit vergeten !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ik wil dan ook alle mensen bij P.S.V.,de spelers, en in het bijzonder Ronald, hartelijk bedanken voor jullie super gastvrijheid. Hier krijg je toch een geweldig P.S.V.-gevoel van……………………

  Groetjes, Rob Didden

Mascotte Rob Didden