Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Roy Verberkt

Mascotte Roy Verberkt

Wedstrijd

Seizoen

 • 2008/2009

Woonplaats

 • Veldhoven

Reactie Roy Verberkt

 • Mijn naam is Roy Verberkt. Mijn grootste hobby is voetballen. Ik voetbal zelf bij voetbalvereniging Marvilde in Veldhoven en ik ben al jaren fan van PSV. Toen Ronald Berkhof van de Supportersvereniging PSV belde om te vragen of ik mascotte bij de wedstrijd PSV-NEC zou willen zijn, heb ik direct ja gezegd. Ik vond het keileuk dat ik was uitgekozen maar ook best wel spannend.

  Op de afgesproken tijd was ik in het PSV stadion en werd ik door Ronald ontvangen. Daar mocht ik het PSV tenue aantrekken. Daarna kreeg ik een rondleiding door het PSV stadion. Ik kwam op plaatsen waar ik nog nooit was geweest. Zo heb ik alle foto’s gezien van de trainers van PSV. De meesten kende ik zelfs niet. Daarna heb ik de perskamer gezien en zag ik de bekers die PSV heeft gewonnen. Toen ben ik naar de bestuurskamer gegaan en heb ik goeie uitleg gekregen van Ronald wat er ging gebeuren.

  Een half uur voor de wedstrijd mocht ik het veld op en heb ik een balletje getrapt met een aantal spelers. Daarna heb ik met Danny Koevermans en Funso Ojo een balletje getrapt. Ik vond het keileuk om met de spelers in het stadion te voetballen. Ik vond het ook best goed gaan. Toen de spelers naar binnen gingen heb ik in de tunnel gewacht totdat ze terug kwamen. Ik ben toen met Danko Lazovic het veld opgelopen. Het stadion zat helemaal vol. De wedstrijd eindigde jammer genoeg in een gelijkspel. Ik had gehoopt dat PSV zou winnen maar dat gebeurde helaas niet.

  Na de wedstrijd ben ik met Ronald naar het spelershome gegaan. Ik heb daar veel handtekeningen verzameld en ik ben met veel spelers en trainers op de foto gegaan.
  Ik heb een spannende maar ook een keileuke dag gehad. Ik wil dan ook de Supportersvereniging PSV en vooral Ronald Berkhof hartstikke bedanken voor deze geweldige dag. Ik zal nog heel lang aan deze dag denken want ik vond het een keigave dag.

  Groetjes

  Roy Verberkt

Mascotte Roy Verberkt