Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Rigo Welten

Mascotte Rigo Welten

Wedstrijd

Seizoen

 • 2010/2011

Woonplaats

 • Liessel

Reactie Rigo Welten

 • Hallo Ronald,

  Op 1 mei mocht ik mascotte zijn bij PSV - Vitesse. Dit werd een hele leuke dag. We gingen met de trein vanuit Deurne naar Eindhoven, samen met mijn papa en mijn zus Evi.
  Nadat we bij de supporterswinkel waren aangekomen moesten we naar achteren waar ik een compleet tenue van PSV aan mocht trekken. Daarna gingen we een paar foto's maken. Daarna mochten we naar de pers ruimte. Toen we daar naar toe liepen kwamen we ook door een grote ruimte met een heel groot PSV embleem tegen de muur. Ook stonden er hele grote troffeeŽn die PSV op toernooien gewonnen had. In de persruimte mocht ik op de stoel van Fred Rutten gaan zitten. Daarna gingen we naar de ontvangst ruimte van de Supportersclub. Hier kregen we te horen wat we verder nog gingen doen. Ook kreeg ik een tas met allemaal spullen van PSV. Ik was erg blij met mijn cadeaus.

  Nadat we wat gedronken hadden moest ik mijn voetbalschoenen aantrekken omdat we naar het veld gingen. Eerst liepen we langs onze zitplaatsen, daarna mocht ik op het veld met de reserves de bal rond spelen. Ook Otman Bakkal stond bij dat groepje, en daar ben ik wel een beetje fan van. Ik mocht ook meteen met hem op de foto. Toen we een tijdje rondgespeeld hadden moesten we weer van het veld af omdat de wedstrijd bijna begon. Toen mocht ik met de spelers het veld op. Ik mocht samen met Isaksson het veld op. Dit vond ik heel leuk omdat ikzelf ook keeper ben. Daarna ging ik op de tribune bij mijn papa en Evi zitten.

  Na de wedstrijd, die we met 2-1 gewonnen hadden, gingen we terug naar de ruimte van de Supportersclub. Hier kregen we nog wat te drinken. Toen gingen we naar het Spelershome. Ook hier kregen we nog te drinken. Ik ben hier ook met verschillende spelers op de foto gegaan, en ik heb handtekeningen verzameld. Het was al half zes geweest toen we naar huis gingen. Het was een hele mooie dag geweest. Ik wil iedereen heel erg bedanken voor deze mooie dag, en zeker Ronald.

  Groeten van Rigo Welten

Mascotte Rigo Welten