Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2023/2024 > Mascotte Stan Walet

Mascotte Stan Walet

Wedstrijd

Seizoen

 • 2014/2015

Woonplaats

 • Nuenen

Reactie Stan Walet

 • Op zondag 10 mei was het zover: Ik was mascotte bij de laatste thuiswedstrijd van PSV van dit kampioensjaar 2014-2015. PSV speelde op deze dag tegen Heracles en was al een paar weken kampioen van Nederland. Deze bijzondere wedstrijd voor mij was ook een afscheidswedstrijd van verschillende spelers, o.a. van Memphis Depay en Abel Tamata.

  Ik had mijn vader meegenomen en natuurlijk ook mijn moeder, het was tenslotte moederdag. We waren op tijd bij het stadion en de eerste foto’s werden genomen toen de spelersbus aankwam. Daarna zijn we naar binnengegaan en werden ontvangen door Ronald. Ik mocht het speciale paarse Farewell-tenue aan, omdat PSV ook afscheid nam van de kledingsponsor.

  Na een rondleiding door het stadion kwamen we in de persruimte, waar ik mocht zitten op de plek van Phillip Cocu tijdens de persconferentie. Toen we daarna nog even wat gingen drinken, vroeg Ronald aan mij een voorspelling van de einduitslag. Ik zei: ‘2-0’.

  Even later bracht Ronald mij naar het veld, waar ik mee mocht doen met de reserves die al met de warming-up waren begonnen. Dit vond ik echt supergaaf. Het spannendste vond ik toen we ons klaar gingen maken voor de line-up. Ik liep met Abel Tamata mee het veld op. Toen de wedstrijd begon, ging ik bij mijn vader en moeder zitten op de tribune. De wedstrijd eindigde in 2-0, precies zoals ik voorspeld had.

  Na de wedstrijd dronken we nog wat in de ruimte van de supportersvereniging en daarna nam Ronald ons mee naar het spelershome. Het was best druk, dus ik moest goed mijn best doen om handtekeningen te verzamelen en op de foto te gaan met spelers en trainers. Moe, maar heel erg blij verlieten we tegen zes uur het stadion.

  Ik wil Ronald, Dirk en de rest van de supportersvereniging bedanken voor de prachtige middag.

  Groetjes van Stan Walet.

Mascotte Stan Walet