Home > Nieuws > PSV wint makkelijk van de Graafschap

PSV wint makkelijk van de Graafschap

15 aug 2010 - Door: ST
Toivonen

PSV heeft met speels gemak ook zijn tweede competitiewedstrijd gewonnen.De Graafschap moest al snel met tien man verder en probeerde daarna,tevergeefs, de schade te beperken: 6-0.

De Graafschap had nog nooit gewonnen in Eindhoven en de kans dat dat dit keer wel zou gebeuren,was in wezen al na 5 minuten verkeken: Fränkel kreeg rood na een charge op Lens en Dzsudzsák schoot de penalty onberispelijk binnen.

De kansen stapelden zich daarna op voor PSV,dat Berg drie kansen zag missen en Toivonen er drie zag benutten,één voor rust en twee erna,waarbij Lens prima voorwerk verrichtte.Toivonens vervanger Ambrabat en Afellay scoorden ook nog.

Bijzonderheden

• Hutchinson maakte zijn debuut in de basis van PSV. Marcelo viel in de 2e helft in.

Laatst bijgewerkt : 19 aug 2010 - 16:38