Home > Nieuws > PSV zet ook AZ opzij en staat alleen bovenaan

PSV zet ook AZ opzij en staat alleen bovenaan

22 aug 2010 - Door: ST

PSV heeft ook in zijn derde duel van deze competitie drie punten gepakt.De
Eindhovenaren wonnen thuis met 3-1 van AZ en gaan nu alleen aan de leiding in de Eredivisie.

PSV had voor rust de touwtjes stevig in handen, al kwam AZ er combinerend af en toe gevaarlijk uit en kreeg het via Martens zelfs een prima kans. De meeste mogelijkheden waren echter voor PSV en kort voor rust was het raak;na een pass van Toivonen scoorde Berg.

Vlak na rust strafte Falkenburg slecht verdedigen van PSV af, maar drie minuten later kwam de thuisploeg via Berg al op 2-1. AZ zocht daarna de aanval tegen het vermoeid ogend PSV. De goal viel in de extra tijd echter aan de andere kant.

Donderdag wacht thuis FC Sibir Novosibirsk voor een plaats in de poulefase van de EuropaLeague. Kom allemaal onze jongens steunen in het Philips Stadion.