Home > Nieuws > Feyenoord is thuis PSV de baas: 2-0

Feyenoord is thuis PSV de baas: 2-0

4 dec 2011 - Bron: NOS Teletekst - Door: Chris
Wijnaldum

Feyenoord heeft in De Kuip met 2-0 gewonnen van PSV.De Brabanders leden zo voor het eerst in 23 wedstrijden (alle competities) weer een nederlaag.

Feyenoord en PSV maakten er een open wedstrijd van,waarin ondanks de vele fouten aan beide kanten nog genoeg te genieten viel.De Rotterdammers openden sterk en waren al snel dicht bij een treffer,maar Schaken schoot hard over en Bakkal net naast.

PSV herstelde zich gaandeweg de eerste helft en kreeg via Matavz en de telkensuitgefloten Wijnaldum een paar grote kansen,maar doelman Mulder hield zijn ploeg met enkele prima reddingen op de been.

Vlak voor rust kwam Feyenoord op 1-0;Cissé onderschepte een slechte passvan Toivonen en mikte na een combinatiemet Guidetti keurig raak.

Direct na rust was het weer raak voor de thuisploeg.Schaken troefde Willems af in een duel en passeerde Isaksson. Vreemd genoeg leek Feyenoord het meest van slag door die voorsprong.PSV zette de opeens kwakkelende thuisploeg even flink onder druk en was via Wijnaldum, Bouma en Strootman dicht bij de 2-1.

In het laatste deel was het woord weer aan Feyenoord.De Rotterdammers kregen kans op kans,maar Isaksson en Willems (die een bal van Schaken van de lijn haalde) voorkwamen erger voor PSV.