Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Denk mee met ons en de club

Denk mee met ons en de club

24 apr 2020

Het voetbalseizoen 2019/2020 wordt niet meer afgemaakt en dat heeft overduidelijk financiële gevolgen. En niet alleen met betrekking tot dit seizoen, want de onzekere situatie heeft met name invloed op het seizoen 2020/2021. Het is nog onduidelijk wanneer dat seizoen van start gaat, maar overduidelijk is dat de kaartverkoop (losse tickets en seizoenskaarten) een belangrijk onderdeel van de begroting van PSV zijn. 

Denk mee met PSV 

Algemeen Directeur Toon Gerbrands en Financieel Directeur Frans Janssen hebben in de media aangeven met supporters mee te willen denken en van gedachten te willen wisselen. Aan PSV Klankbord (waar de Supportersvereniging PSV in is vertegenwoordigd) is gevraagd om hier mede invulling aan te geven. We zijn als Supportersvereniging PSV bezig met peilen van meningen betreffende dit lastige onderwerp. Wil je hierover met ons van gedachte wisselen, neem contact met ons op via info@supver-psv.nl of met PSV klankbord

Dat het voor zowel de club als de supporters moeilijke tijden zijn, dat moge duidelijk zijn. Maar juist nu moeten wij laten zien dat we dit samen kunnen oplossen. Zonder PSV geen supporters en zonder supporters geen PSV. Samen komen we uit deze situatie. Eendracht maakt macht.

Laatst bijgewerkt : 25 apr 2020 - 16:06