Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Informatie FC Groningen – PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Informatie FC Groningen – PSV

Kaartverkoop start zaterdag 10 september

8 sep 2005 - Door: MSe

Zaterdag aanstaande start de kaartverkoop voor de wedstrijd FC Groningen – PSV. Voor deze wedstrijd zijn uitsluitend toegangskaarten in combinatie met een busreis verkrijgbaar. PSV Seizoen Club Card-houders, leden van de Supportersvereniging PSV en PSV Club Card-houders kunnen één kaart (omwisselbiljet) kopen. Voor deze wedstrijd is een PSV Uitkaart verplicht.

Prijzen:
Leden Supportersvereniging PSV: € 23,00
Overige PSV Club Card-houders: € 33,00

De bussen vertrekken om 11.45 uur van het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion. Voor meer informatie of eventuele opstappunten kun je contact op met de Supportersvereniging PSV, het telefoonnummer is 040 2574782.

Kaartverkoop:
De omwisselbiljetten zijn te boeken via een nieuwe online reserveringssysteem. Meer informatie is vanaf vrijdagmiddag terug te vinden op deze site en op www.psv.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben. Het is ook mogelijk om kaarten te boeken voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Card-houders indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card. Let op alle (Seizoen/Supporters) Club Card houders dienen te beschikken over een uitkaart.
Indien jij en je medereizigers niet beschikken over internet, kun je ook boeken bij de Supporterswinkel PSV (ingang 11 Philips Stadion) en PSV Kaartverkoop (ingang 27 Philips Stadion).

Laatst bijgewerkt : 8 sep 2005 - 11:33