Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Informatie Feyenoord - PSV, Johan Cruijff Schaal
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Informatie Feyenoord - PSV, Johan Cruijff Schaal

Alleen verplichte buscombi kaarten verkrijgbaar

22 jul 2008 - Door: MS

Op zaterdag 23 augustus 2008 speelt PSV in de Amsterdam Arena om de Johan Cruijff Schaal, aanvang 18.00 uur.
Voor deze wedstrijd zijn uitsluitend kaarten beschikbaar voor een buscombi.

Om kaarten te kopen voor de buscombi moet je in het bezit zijn van een PSV Uitkaart. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart. Je kunt per PSV Uitkaart één toegangskaart kopen.

De verkoop voor de buscombi vindt plaats via http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

De verkoop start zaterdag 26 juli om 09.00 uur en eindigt op vrijdag 22 augustus om 14.00 uur. De verkoop voor de buscombi stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt. Bij voldoende belangstelling rijdt er ook een Randstadbus vanuit Woerden.

Voor PSV-supporters zijn op de 1e ring de vakken 128 129 beschikbaar. Klik hier voor een plattegrond van de Amsterdam ArenA.

Prijzen:
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 25,20
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 35,20

Buscombi:
Om kaarten te boeken voor de buscombi vanuit Eindhoven selecteer je op http://www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd ‘Feyenoord - PSV buscombi vertrek Eindhoven’. De bussen vertrekken om 15.00 uur vanaf het parkeerterrein P2 aan de Oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in Hedel (Parkeerterrein “de Lucht", tussen afslag 17 en 18 van de A2) en Vianen (Parkeerterrein restaurant van der Valk, afslag 11 van de A2). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Om kaarten te boeken voor de buscombi vanuit Woerden selecteer je op http://www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd ‘Feyenoord - PSV Randstadbus’. De bussen vertrekken om 16.00 uur vanaf het parkeerterrein aan de achterzijde van het NS-station.

Opmerking Seizoen Club Cardhouders:
Alle supporters die de Seizoen Club Card tijdig hebben betaald, en die dezelfde plaats behouden als vorig seizoen, daarvan wordt de bestaande Seizoen Club Card weer opnieuw geactiveerd. Deze kan dus worden gebruikt voor het aankopen van het omwisselbiljet.

Seizoen Club Cardhouders die in het nieuwe seizoen een andere plaats krijgen of voor de eerste keer een Seizoen Club Card hebben, krijgen deze nieuwe Seizoen Club Card rond 10 augustus per post toegestuurd.

Wil je voor deze datum al een omwisselbiljet boeken, dan kun je een email sturen met je persoonsgegevens naar kaartverkoop@psv.nl. Je ontvangt van ons dan alvast je barcode waarmee je kunt boeken.

Opmerking Supporter Club Cardhouders:
De nieuwe Supporter Club Cards van de Supportersvereniging PSV worden begin augustus toegezonden. De oude cards van vorig seizoen zijn niet meer bruikbaar om mee te boeken.

Wil je voor deze datum al een omwisselbiljet boeken, dan kun je een email sturen met je persoonsgegevens naar kaartverkoop@psv.nl. Je ontvangt van ons dan alvast je barcode waarmee je kunt boeken.

Laatst bijgewerkt : 24 jul 2008 - 11:35