Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Radiostilte bij PSV omtrent aanstaande transfers
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Radiostilte bij PSV omtrent aanstaande transfers

Voorwoord voorzitter in de PSV Supporter van juni '09

13 jun 2009 - Door: DvG

In tegenstelling tot AZ, Twente, Ajax en Feyenoord is het opvallend stil rondom PSV, dit in vergelijking met een groot aantal achterliggende jaren. In de pers verschijnen wel allerlei namen van eventuele nieuwe spelers, af en toe met een bevestiging van PSV zijde dat er belangstelling bestaat. De media noemen namen zoals Beerens, Arnautovic, Elia, Cissé, Engelaar en Braafheid maar de vraag doet zich voor welke spelers haalbaar en betaalbaar zijn voor PSV. Beerens heeft inmiddels zijn contract verlengd bij Heerenveen en kan geschrapt worden.

Op 22 juni start de training voor de nieuwe competitie, Fred Rutten zal dan wel willen weten met welke spelers hij de nieuwe competitie kan starten. André Ooijer is inmiddels gepresenteerd en is gehaald om met zijn ervaring mede leiding te geven aan de jongere generatie spelers die momenteel bij PSV in dienst zijn. Wij wensen hem veel succes met zijn hernieuwd dienstverband bij PSV.

Wat ons heeft verbaasd was de overtreding van Ricky van den Bergh tegen Afellay, hij werd gewoon de wedstrijd uitgeschopt, even werd dit nog bij Studio Voetbal aangekaart maar verder besteedde geen enkele sportredactie er nog aandacht aan. De scheidsrechter liet de overtreding voor wat het was, zelfs geen gele kaart werd getrokken. Ineens heeft de mediawereld geen belangstelling meer voor PSV, niet interessant meer wat wellicht te maken heeft met de vierde plaats, een plaats PSV onwaardig en is de laatste twintig jaar niet meer voorgekomen.

Ook de laatste thuiswedstrijd tegen NEC was dramatisch, twee rode kaarten die voorkomen hadden kunnen worden. Hadden beide spelers trek in een vroege vakantie? De Europa League kwam gelukkig niet meer in gevaar doordat de laatste wedstrijd tegen Willem II werd gewonnen. Uithuilen en opnieuw beginnen met een nieuwe coach die PSV in drie jaar tijd moet terugbrengen op het niveau wat past bij de historie van PSV, namelijk strijden om de hoogste eer van de vaderlandse competitie.

Na de laatste thuiswedstrijd tegen NEC is afscheid genomen van Jason Culina, Jan Wouters en Dwight Lodeweges. Namens de Supportersvereniging PSV is hen door ondergetekende een passend afscheidscadeau overhandigd voor hun inzet bij PSV. Wij danken Jason, Jan en Dwight voor hun inzet en wensen hen veel succes in de toekomst.
Na de el succes in de toekomst!
Wij wensen tenslotte iedereen een fijne en zonnige vakantie toe en we zien elkaar hopelijk weer gezond terug op 2 augustus aanstaande bij de eerste thuiswedstrijd van de nieuwe competitie.

Ger van Os

Laatst bijgewerkt : 13 jun 2009 - 10:56