Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Forza PSV zoekt allesweters

Forza PSV zoekt allesweters

Doe mee aan de Fanquiz en win een fantastische hoofdprijs

16 jul 2010 - Bron: Forza PSV - Door: Chris

EINDHOVEN - Forza PSV start komend seizoen met een nieuwe Fanquiz. Daarvoor zijn de makers van het programma op zoek naar supporters die alles weten over hun club PSV. Wil jij je kennis over PSV testen in de uitzending en meedingen naar een fantastische hoofdprijs? Meld je dan aan bij Omroep Brabant.

Forza PSV
Forza PSV is een programma van Omroep Brabant, dat wordt gemaakt in samenwerking met PSV en PSV TV. Vorig seizoen werd het goed bekeken programma voor het eerst uitgezonden. In Forza PSV word je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws bij PSV, zie je muzikale clips van voetbalwedstrijden en mooie achtergronditems, gemaakt achter de schermen bij PSV. De eerste uitzending van het nieuwe seizoen is op vrijdag 6 augustus.

Fantastische prijzen
De Fanquiz is een nieuwe rubriek in Forza PSV. De deelnemers nemen het op tegen de klok. Binnen 100 seconden moeten ze zoveel mogelijk vragen over PSV beantwoorden. Iedere deelnemer krijgt sowieso een leuke prijs. De beste tien spelen aan het einde van het seizoen een finaleronde waarin ze kans maken op een fantastische hoofdprijs. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door PSV.

Weet jij alles over PSV? Sterker nog: ben jij een allesweter? Schrijf je dan in voor de Fanquiz van Forza PSV. Mail naar forzapsv@omroepbrabant.nl

Laatst bijgewerkt : 16 jul 2010 - 9:43