Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blik op de toekomst (26 september Forummiddag)

Blik op de toekomst (26 september Forummiddag)

18 sep 2015 - Door: Chris

Het is inmiddels een mooie traditie: de directie van PSV geeft tekst en uitleg op een forumavond van de Supportersvereniging. Het past ook bij onze club om mekaar te ontmoeten, kritisch aan de tand te voelen om de avond af te sluiten met een biertje en een bitterbal. Afgelopen jaar haalde de avond alle landelijke media. Toon Gerbrands maakte namelijk geen geheim van zijn ambitie voor de komende jaren. Hij wilde met PSV niet alleen kampioen worden, hij wilde ook een keer Europees overwinteren in de Champions League. Meteen al in zijn eerste jaar werd de titel gehaald en wat zou het mooi zijn als we in maart nog steeds meedoen in Europa.

Een onderwerp wat zeker aan de orde komt is het aandelenplan naar het model van Bayern Munchen. Een onderwerp wat de supporters zeker zal interesseren omdat het bij de uitgifte van aandelen ook altijd gaat om de overdracht van zeggenschap. En we willen geen toestanden zoals bij Vitesse. Hoe blijven we baas in eigen huis? Hoe houden we onze identiteit? En is er ook nog een rol weggelegd voor de supporters?

Dit jaar is de opzet iets anders. De forumavond wordt ingeruild voor een forummiddag. Wat is er leuker dan voorafgaand aan een wedstrijd met een drankje van gedachten te wisselen met de directie van onze club. Voorafgaand aan PSV N.E.C. op zaterdag 26 september zullen Toon Gerbrands en Marcel Brands twee uur lang tekst en uitleg komen geven in ons supportershome. Iedereen is van harte welkom!

De forumdiscussie start om 16.00 uur (home is open vanaf 15.30 uur).

Iedereen is van harte welkom.

Locatie: Supportershome (ingang 25 Philips Stadion)

Laatst bijgewerkt : 18 sep 2015 - 15:18