Supportersvereniging PSV
Home > Seizoen 2020/2021 > Mascotte Roel Janssen
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Mascotte Roel Janssen

Wedstrijd

Seizoen

 • 2008/2009

Woonplaats

 • Schaijk

Reactie Roel Janssen

 • Mijn naam is Roel Janssen en ik speel bij DAW E1 in Schaijk. Donderdag 9 april was ik jarig en het mooiste cadeau kreeg ik toen ik al op bed lag. Ronald Berkhof van de Supportersvereniging PSV belde op of ik mascotte wilde zijn. Toen ik de volgende dag wakker werd vertelde mijn vader het verhaal en vroeg of ik mascotte van PSV wilde zijn. Omdat het al heel lang geleden was dat ik me hiervoor had opgegeven wist ik niet meer wat dit precies was en vroeg of ik dan in het PHOXY-pak moest??

  Zaterdag om half zeven was het dan zover, we moesten ons melden in de Supporterswinkel PSV. Ik kreeg daar een PSV-tenue aangemeten. Daarna kregen we een rondleiding van Ronald en Madelon (zijn “stagiaire”). Ik mocht op de stoel van trainer in de perskamer zitten en zagen allerlei beroemde mensen langskomen.

  Hierna gingen we in de bestuurskamer van de Supportersvereniging PSV nog wat drinken en ik was toch wel een beetje zenuwachtig voor wat er nog ging gebeuren.

  Toen was het eindelijk zover, en in één keer stond ik op het veld in te spelen met Lazovic, Koevermans, Maza, Kromkamp en Bakkal. Koevermans maakte ook een praatje met mij,waarna ik ook nog op de foto met Koevermans mocht.

  Nadat de warming up was afgelopen mochten wij met de spelers het veld opkomen. Ik mocht met Marcellis. En zoals ik al voorspelde werd het 2-0 voor PSV.

  Toen ze hadden gedoucht kreeg ik handtekeningen van bijna alle spelers in de spelershome en mocht ik met hen op de foto. Het was al laat en we gingen met de auto naar huis, ik sliep al bijna toen we thuis aankwamen. Dromen over……

  Ik vond het superleuk om mascotte te zijn bij de wedstrijd PSV-FC Utrecht. Dit is echt mijn allermooiste verjaardagscadeau ooit. Supportersvereniging PSV bedankt!

  Groetjes Roel

Mascotte Roel Janssen