Supportersvereniging PSV
Home > Seizoen 2019/2020 > Mascotte Sven Oerlemans
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Mascotte Sven Oerlemans

Wedstrijd

Seizoen

 • 2008/2009

Woonplaats

 • Bergen op Zoom

Reactie Sven Oerlemans

 • Hallo Supportersvereniging PSV,

  Ik ben Sven Oerlemans en ik speel in de F1 van MOC17 uit Bergen op Zoom.

  Ik kreeg op donderdag 22 januari een telefoontje van de Supportersvereniging PSV of ik mascotte wilde zijn bij de wedstrijd tegen NAC. Hier was ik heel blij mee.

  Ik heb eerst frietjes gegeten bij Unique en toen ben ik met mijn vader en mijn zus Jente naar het stadion gelopen. Ik moest om 18.30u bij de winkel van de supportersvereniging zijn. Hier werd ik ontvangen door Ronald Berkhof van de supportersvereniging. Ik werd daar in een mooi rood wit PSV tenue gehesen.

  Daarna gingen we naar de perszaal. Hier heb ik op de stoel van Huub gezeten en hebben we foto's gemaakt. Toen gingen we wat drinken in de bestuurskamer van de supportersvereniging. Daar kreeg ik nog enkele presentjes. Dit had ik niet verwacht.

  Vervolgens liet Ronald onze plaatsen zien op de tribune. Mijn vader en zus mochten gaan zitten, maar ik mocht mee naar het veld. Dit vond ik heel leuk. Ik heb ingespeeld met Koevermans, Amrabat, Nijland en Lazovic. Die zag dat ik het een beetje koud had en gaf mij zijn muts. Die mocht ik ook nog houden. Ik ben ook nog met Danko op de foto gegaan.

  Toen moest ik mee naar de gang bij de kleedkamer en ben ik aan de hand van Salcido mee het veld opgegaan voor de wedstrijd. In de rust hebben we met nog meer andere kinderen strafschoppen genomen. Ik moest de tweede keer wel het andere kindje ( een klein meisje ) laten winnen van de mevrouw.

  Na de wedstrijd zijn we nog naar de spelershome geweest. Daar heb ik lang gewacht om op de foto te gaan met spelers. Dit is gelukt bij Danny Koevermans, Bas Roorda, Ramos en Huub Stevens. Ook Patrick Kluivert en zelfs Guus Hiddink wilden met mij op de foto !

  Om 23.00u hebben we afscheid genomen van Ronald en ben ik in de auto, moe maar heel blij, in slaap gevallen.

  Supportersvereniging PSV, en met name Ronald Berkhof, hartstikke bedankt voor de geweldige avond. De foto met Danko hangt al boven mijn bed.

  Groetjes,

  Sven Oerlemans

Mascotte Sven Oerlemans